Guarda Fire and Waterproof Safe kanthi kunci keypad digital 0,91 cu ft/25L – Model 3091SD-BD

Katrangan singkat:

Jeneng: Fire lan Waterproof Aman karo kunci keypad digital

Nomer Model: 3091SD-BD

Proteksi: Geni, Banyu, Maling

Kapasitas: 0,91 cu ft / 25L

Sertifikasi:

Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti 2 jam,

Proteksi sing disegel nalika dicelupake ing banyu


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Aman 3091SD-BD Fire and Waterproof kanthi kunci keypad digital mbantu nglindhungi barang-barang berharga saka nyolong, banyu lan geni.Perlindhungan geni ing brankas sing kuat iki disertifikasi UL lan proteksi banyu mbantu supaya konten tetep garing nalika banjir.Akses dikontrol nganggo kunci keypad digital lan isi sing aman uga diamanake saka maling kanthi engsel tahan pry sing didhelikake lan baut sing padhet.Aman bisa bolted mudhun karo fitur bolt-mudhun nalika njaga geni lan pangayoman banyu.Kanthi kapasitas 0,91 kaki kubik / 25 liter, brankas iki nyedhiyakake papan sing cukup kanggo nyimpen dokumen penting lan barang larang regane.Ukuran liyane kasedhiya ing baris seri iki kanggo nyukupi kabutuhan panyimpenan utawa panggonan.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni nganti 2 jam nganti 1010OC (1850OF)

Teknologi formula insulasi sing dipatenake nglindhungi isi ing jero aman saka geni

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Isi tetep garing sanajan dicelupake ing banyu

Segel protèktif nyegah karusakan banyu nalika geni dipateni dening selang tekanan dhuwur

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

4 bolt ngalangi, ndhelikake pry engsel tahan lan construction baja ngalangi menehi pangayoman marang entri dipeksa.

Piranti bolt-mudhun tetep aman ing lemah

FITUR

SD Digital keypad lock

DIGITAL LOCK

Sistem ngunci digital iki nggunakake kode 3-8 digit sing bisa diprogram kanthi entri resistensi ngintip

Concealed hinge

Didhelikake PRY tahan Engsel

Engsel tahan Pry ing lawang didhelikake kanggo proteksi tambahan marang maling

Solid bolts 3091

SOLID LIVE lan MATI LOCKING BOLTS

Loro bolt urip lan loro mati menehi pangayoman marang nyolong lan pangguna ora sah

Digital media protection

DIGITAL MEDIA pangayoman

Piranti panyimpenan digital kayata CD/DVD, USBS, HDD eksternal lan piranti liyane sing padha bisa direksa

Steel casing construction

BAJA KONSTRUKSI CASING

Casing njaba baja padhet kanthi finish tekstur tahan lama lan casing interior digawe nganggo resin protèktif

Bolt-down

Piranti BOLT-mudhun

Aman bisa diamanake ing lemah kanggo pangayoman marang penyisihan paksa, proteksi geni lan banyu dijaga

Batter power indicator

INDIKATOR DAYA BATERAI

Fascia iki menehi indikasi pira daya sing isih ana supaya baterei bisa diganti sadurunge entek

Adjsutable tray

TRAY luwes

Siji tray luwes menehi keluwesan kanggo ngatur isi nang brankas

Emergency override key lock 3091

KUNCI KUNCI KUNCI

Kunci tombol serep kasedhiya yen brankas ora bisa dibukak nganggo keypad digital

APLIKASI – IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

370mm (W) x 513mm (D) x 450mm (H)

Ukuran interior

256mm (W) x 310mm (D) x 325mm (H)

Kapasitas

0,62 ft kubik / 18 liter

Jinis kunci

Kunci tombol digital kanthi kunci tombol tubular override darurat

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Baja-resin terbungkus isolasi geni komposit

NW

49,5 kg

GW

51,2 kg

Dimensi kemasan

380mm (W) x 525mm (D) x 480mm (H)

Wadhah loading

20' wadhah: 300pcs

40' wadhah: 380pcs

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED