Guarda Fire lan Waterproof Aman kanthi kunci keypad digital 1.75 ft/49.6L – Model 3175SD-BD

Katrangan singkat:

jeneng:Fire lan Waterproof Aman karo kunci keypad digital

Nomer Model:3175SD-BD

Proteksi: Geni, Banyu, Maling

Kapasitas: 1,75 cu ft / 49,6L

Sertifikasi:

Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti 2 jam,

Proteksi sing disegel nalika dicelupake ing banyu


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Aman kanggo geni ukuran medium lan anti banyu, 3175SD-BD, nyedhiyakake papan sing cukup kanggo nyimpen dokumen penting, lan barang-barang berharga, supaya tetep diatur lan dilindhungi saka macem-macem kahanan sing ora becik.Entri menyang 1.75 kaki kubik / 49.6 liter ruang interior wis aman karo kunci keypad digital, ndhelikake pry engsel tahan lan ngalangi urip lan bolt mati.Perlindhungan geni wis disertifikasi UL lan segel protèktif njaga konten saka karusakan banyu, sanajan kecemplung ing njero.Tanpa mengaruhi kemampuan protèktif kanggo geni lan banyu, sing aman duwe pilihan kanggo bolted mudhun.Gumantung ing jumlah item sing pengin diatur lan disimpen, ukuran liyane kasedhiya ing seri kanggo pilihan.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni nganti 2 jam nganti 1010OC (1850OF)

Teknologi formula insulasi komposit sing dibungkus resin baja nawakake perlindungan geni

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Aman nawakake proteksi banyu ora mung saka semprotan nanging uga klelep

Segel protèktif mbantu njaga konten sing dilindhungi

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

Entri dijamin karo 6 baut padhet, engsel sing didhelikake, lan casing njaba sing digawe saka baja padhet.

Kit bolt-mudhun tambahan kasedhiya kanggo njaga aman grounded

FITUR

SD Digital keypad lock

DIGITAL LOCK

Brankas kasebut diamanake kanthi kunci digital keypad lan kode sandhi 3-8 digit bisa diprogram

Concealed hinge

Didhelikake PRY tahan Engsel

Minangka pangayoman tambahan marang maling, engsel didhelikake kanggo nolak prying

Solid bolts

SOLID LIVE lan MATI LOCKING BOLTS

Lawang sing aman dikunci kanthi papat bolt 1-inch sing padhet lan rong bolt mati

Digital media protection

DIGITAL MEDIA pangayoman

Bisa nyimpen lan nglindhungi piranti media digital kayata CD/DVD, USB, HDD eksternal lan liya-liyane

Steel casing construction

CASING KONSTRUKSI BAJA

Casing njaba digawe nganggo baja padat sing dilapisi bubuk lan casing interior digawe saka resin sing tahan lama

Bolt-down

Piranti BOLT-mudhun

Kanggo nglindhungi saka mbusak paksa, ana kit kasedhiya kanggo bolt aman menyang lemah

Batter power indicator

INDIKATOR DAYA BATERAI

Sampeyan bisa ndeleng pira daya baterei sing isih ana karo indikator ing fascia

Adjustable tray

TRAY luwes

Ana tray sing bisa diatur supaya sampeyan bisa misahake interior kanggo ngatur barang sing disimpen

Emergency override key lock

KUNCI KUNCI KUNCI

Nalika pad tombol ora bisa digunakake utawa daya ora nyukupi, aman bisa mbukak dening tombol tubular mechanical

APLIKASI – IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

461mm (W) x 548mm (D) x 528mm (H)

Ukuran interior

340mm (W) x 343mm (D) x 407mm (H)

Kapasitas

1,75 ft kubik / 49,6 liter

Jinis kunci

Kunci tombol digital kanthi kunci tombol tubular override darurat

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Baja-resin dibungkusisolasi geni komposit

NW

80,0kg

GW

95,5 kg

Dimensi kemasan

540mm (W) x 640mm (D) x 740mm (H)

Wadhah loading

20' wadhah: 107 pcs

40' wadhah: 204pcs

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

2117 product page content (3)

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

2117 product page content (1)

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

2117 product page content (7)

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED