Guarda Fire and Waterproof Safe kanthi kunci keypad digital 2,45 cu ft/69,4L – Model 3245SD-BD

Katrangan singkat:

Jeneng: Fire lan Waterproof Aman karo kunci keypad digital

Nomer Model: 3245SD-BD

Proteksi: Geni, Banyu, Maling

Kapasitas: 2,45 cu ft / 69,4L

Sertifikasi:

Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti 2 jam,

Proteksi sing disegel nalika dicelupake ing banyu


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Barang-barang sing aji lan barang-barang sing larang regane kudu dilindhungi, saka maling, geni utawa banyu.UL certified geni gedhe lan aman anti banyu, 3245SD-BD, iku pilihan tengen kanggo nglindhungi apa sing paling penting.Interioré wiyar kanthi 2,45 kaki kubik / 69,4 liter ruang lan ana rong baki sing bisa diatur kanggo mbantu sampeyan tetep ngatur.Kunci digital, pirang-pirang baut padhet siji inci lan engsel tahan pry sing didhelikake mbantu nglindhungi barang-barang sampeyan saka akses sing ora sah.Ana pilihan kanggo nyelehake brankas menyang lemah kanggo nambah proteksi nalika isih nutup kabeh.Ukuran cilik ing seri kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan panyimpenan sing beda.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni nganti 2 jam nganti 1010­OC (1850OF)

Lapisan insulate komposit mbantu njaga konten saka geni

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Aman bisa nyegah banyu metu sanajan dicelupake ing banyu

Segel protèktif mbantu supaya barang tetep garing, saka semprotan nalika geni utawa banjir

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

Isi dijaga kanthi pitung bolt sing padhet, engsel tahan pry lan casing baja

Aman bisa diamanake menyang lemah uga kanggo nambah perlindungan

FITUR

SD Digital keypad lock

DIGITAL LOCK

Kunci keypad digital ngontrol akses kanthi kode sandhi sing bisa diprogram 3-8 digit

Concealed hinge

Didhelikake PRY tahan Engsel

Engsel didhelikake ing aman kanggo nyegah serangan prying

Solid bolts

SOLID LIVE lan MATI LOCKING BOLTS

Lima bolt 1-inch ngalangi lan loro bolt mati tetep iku dikunci

Digital media protection

DIGITAL MEDIA pangayoman

Aman bisa nglindhungi panyimpenan media digital modern kayata CD, DVD, USB lan HDD eksternal

Steel casing construction

CASING KONSTRUKSI BAJA

Lapisan insulasi dijupuk antarane casing njaba baja lan interior polimer

Bolt-down

Piranti BOLT-mudhun

Ana pilihan kanggo ngamanake aman menyang lemah supaya wong ora bisa mindhah

Batter power indicator

INDIKATOR DAYA BATERAI

Indikator mbantu ndeleng sepira daya sing isih ana supaya sampeyan bisa ngganti baterei luwih dhisik

Adjustable trays

TRAYS luwes

Kasedhiya rong tray sing bisa diatur supaya barang-barang tetep rapi lan diatur ing interior sing wiyar iki

Emergency override key lock

KUNCI KUNCI KUNCI

Minangka serep, ana kunci tombol mechanical sing tumindak bukaan secondary yen pad tombol ora bisa digunakake

APLIKASI - IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

461mm (W) x 548mm (D) x 693mm (H)

Ukuran interior

340mm (W) x 343mm (D) x 572mm (H)

Kapasitas

2,45 ft kubik / 69,4 liter

Jinis kunci

Kunci tombol digital kanthi kunci tombol tubular override darurat

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Baja-resin terbungkus isolasi geni komposit

NW

97,0 kg

GW

118,5 kg

Dimensi kemasan

540mm (W) x 640mm (D) x 900mm (H)

Wadhah loading

20' wadhah: 74 pcs

40' wadhah: 150pcs

AKSESORIS sing teka karo aman

Adjustable trays

tray luwes

Bolt-down kit

Piranti bolt-mudhun tahan geni lan banyu

Override keys

Tombol override darurat

Batteries

baterei AA klebu

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED