Babagan awake dhewe

PROFIL PERUSAHAAN

Saklawasé 40 taun, kita wis ngrembaka ing inovasi lan owah-owahan
Guarda didegaké déning Pak Leslie Chow ing taun 1980 minangka pabrikan OEM lan ODM.Perusahaan wis berkembang liwat taun, liwat inovasi ngengkel, sijine nerusake sawetara produk kualitas.Fasilitas ditambahi menyang Panyu, Guangzhou ing taun 1990 lan bisa ngrancang, nggawe lan nguji produk ing omah liwat peralatan produksi sing lengkap lan fasilitas uji UL/GB.Fasilitas manufaktur lan kontrol kualitas disertifikasi kanthi standar ISO9001: 2015 paling anyar.Fasilitas kita uga wis disertifikasi C-TPAT miturut Validasi Bersama Miturut Administrasi Umum Bea Cukai China lan Perlindhungan Bea Cukai lan Perbatasan AS.

Kita ngrampungake inovasi kanthi desain praktis
Kanthi R&D sing kuwat, Guarda nduwe pirang-pirang paten ing RRC, uga ing jaban rangkah, wiwit saka paten penemuan nganti paten sarana lan desain kabeh jinis ing baris teknologi aman sing tahan geni.Guarda minangka Perusahaan Teknologi Tinggi sing ditunjuk ing RRC.Guarda ngasilake standar paling dhuwur lan minangka pabrikan sing disertifikasi UL.Desain kita ngarahake nyedhiyakake konsumen kanthi desain sing praktis lan ramah pangguna sing menehi perlindungan sing dikarepake.

15562505999858
Guarda minangka salah sawijining pabrikan sing aman tahan geni ing Donya
Kita ngembangake lan paten rumus insulasi geni unqiue ing taun 1996 lan ngembangake dada tahan api sing digawe sukses sing cocog karo standar rating geni UL sing ketat, lan wiwit saiki wis ngembangake pirang-pirang seri produk aman sing tahan geni lan anti banyu sing ditampa kanthi apik ing saindenging jagad.Kanthi inovasi sing terus-terusan, Guarda wis ngrancang lan nggawe pirang-pirang baris saka UL sing dirating tahan banyu tahan geni, brankas media tahan geni, lan kabinèt poli cangkang poli pisanan ing gaya tahan banyu tahan api.

Brankas Guarda diekspor ing saindenging jagad
Kita makarya kanthi rapet lan dadi mitra strategis karo sawetara jeneng merek paling gedhe lan dikenal kayata Honeywell lan First Alert ing industri kasebut lan brankas lan peti sing tahan geni didol lan diekspor ing kabeh bawana ing saindenging jagad.Brankas kita wis ngalami tes independen pihak katelu sing kuat kanggo kapabilitas lan uga bisa nliti lan nglaporake dening pirang-pirang toko media ing saindenging jagad amarga kinerja sing marem kanggo nglindhungi apa sing paling penting.

Kita setya kualitas lan kepuasan
Komitmen kita udakara 100% kepuasan lan nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan sing bisa dibanggakake.

15506425367428
15506425382828

SERTIFIKAT KITA

Paten sing ora kaetung, sertifikasi inspeksi fasilitas, sertifikasi produk nuduhake manawa kita duwe standar lan kualitas paling dhuwur sing bisa dipercaya.

Kaluwihan kita

Nggarap kita ngirit wektu lan dhuwit, pengalaman ekstensif lan wektu profesional ana ing layanan sampeyan.Sampeyan bisa milih saka macem-macem pilihan utawa nggarap kita kanggo duwe barang unik dhewe.

Produk sing diuji kualitas

Kabeh barang sing ora ana ing rak wis ngalami tes jam lan jam, kalebu tes geni lan sertifikasi kanggo standar sing diakoni industri.Diprodhuksi kanthi tingkat sing ketat kanggo mesthekake yen sing pertama nganti yuta yuta saka baris produksi nglindhungi barang-barang saka bebaya sing ora dikarepke.

Pengalaman sing jero

Kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ngrancang, nggawe lan nguji brankas lan peti sing tahan api.Sampeyan bisa ngandelake tim kita kanggo menehi wawasan inovatif sing bisa mbantu kabutuhan pasar lan nggawe keputusan

Kualitas saka wiwitan nganti pungkasan lan ngluwihi

Kita ora sabar ngupayakake kualitas ing produk kita.Proses kualitas diwiwiti nalika kita ngrancang lan saben barang digawe kanggo nyukupi standar sing ketat kanggo nglindhungi sing paling penting.

One-stop-shop kanggo layanan ODM

Ayo ngerti apa sing dikarepake lan tim kita bisa mbantu wiwit wiwitan.Kita bisa ngrancang, nggawe prototipe kanthi cepet, nggawe alat sing dibutuhake, nggawe lan nguji barang sampeyan, kabeh ing omah!We njupuk munggah beban kanggo kabutuhan supaya sampeyan bisa fokus ing apa sing paling apik.

Produsèn profesional

Kita bangga dadi salah siji sing paling profesional ing industri amarga kita ora mung Pabrik, kita inovasi.Kita duwe laboratorium tes lan tungku tes dhewe kanggo mesthekake yen kabeh cocog sadurunge sampeyan menyang pasar utawa menyang pihak katelu kanggo tes mandiri

Produksi lan fasilitas modern

Kita terus nambah lan nyepetake proses produksi supaya efisiensi bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing saya tambah akeh.Senjata semi-otomatis lan robot dileksanakake ing fasilitas produksi supaya kita bisa nyukupi panjaluk pesenan sampeyan tanpa kesel.