Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik.

Q2: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas kanthi gratis, nanging kita ora mbayar biaya pengiriman.

Q3: Kepiye sampeyan ngirim conto lan suwene tekan?

A: Kita biasane ngirim nganggo DHL, UPS lan FedEx.Biasane njupuk 10-20 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q4: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-45 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

Q5: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1 taun kanggo produk kita.

Q6: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran<=10000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10000USD, 50% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Q7: Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan pisanan?

A: Low MOQ, iku beda saka saben model.

Q8: Apa bisa nyithak logo kita ing produk sampeyan?

A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain adhedhasar sampel kita sawise entuk surat wewenang.

Q9: Apa syarat packing sampeyan?

A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak warna.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut ing kothak bermerek sawise entuk surat wewenang.

Q10: Carane menehi hasil karo risak?

A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0,01%.Sareh, sak periode njamin, kita bakal ngirim anyar karo urutan anyar, Utawa kita bisa ngrembug solusi.

Q11: Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: Biasane FOB, nanging uga ditrima kanggo milih EXW, CFR utawa CIF.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?