Guarda 1 jam Fire lan Waterproof Aman kanthi kunci keypad digital 0,91 cu ft/25L – Model 4091RE1D-BD

Katrangan singkat:

Jeneng: Fire lan Waterproof Aman karo kunci keypad digital
Nomer Model: 4091RE1D-BD
Proteksi: Geni, Banyu, Maling
Kapasitas: 0,91 cu ft / 25L
Sertifikasi:
Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti 1 jam,
Proteksi sing disegel nalika dicelupake ing banyu


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Aman 4091RE1D-BD Fire and Waterproof minangka aman sing ramping lan menehi pangayoman sing cukup marang macem-macem bebaya sing kudu dijaga.Brankas bisa nglindhungi barang-barang berharga sampeyan saka kemungkinan kerugian saka geni, banyu lan nyolong.Brankas kasebut disertifikasi UL siji jam kanggo proteksi geni lan brankas bisa dicelupake kabeh ing banyu nalika nyegah banyu.Ana kunci digital lan bolt padhet kanggo nglindhungi akses sing ora sah lan fitur bolt-mudhun nyedhiyakake proteksi tambahan saka penghapusan pasukan.Dokumen penting lan barang larang regane bisa diselehake ing njero ruangan 0,91 kaki kubik / 25 liter kanggo njaga.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni sajrone 1 jam nganti 927OC (1700OF)

Teknologi formula insulasi sing dipatenake nglindhungi isi ing jero aman saka geni

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Isi tetep garing sanajan dicelupake ing banyu

Segel protèktif nyegah karusakan banyu nalika geni dipateni dening selang tekanan dhuwur

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

4 bolt ngalangi lan construction baja ngalangi menehi pangayoman marang entri dipeksa.

Piranti bolt-mudhun tetep aman ing lemah

FITUR

SD Digital keypad lock

DIGITAL LOCK

Sistem ngunci digital iki nggunakake kode 3-8 digit sing bisa diprogram kanthi entri resistensi ngintip

180 degree opening

Engsel tugas abot

Engsel tugas abot bisa ngidini lawang mbukak kabeh menyang sisih

Solid bolts

SOLID LIVE lan MATI LOCKING BOLTS

Loro bolt urip lan loro mati menehi pangayoman marang nyolong lan pangguna ora sah

Digital media protection

DIGITAL MEDIA pangayoman

Piranti panyimpenan digital kayata CD/DVD, USBS, HDD eksternal lan piranti liyane sing padha bisa direksa

Steel casing construction

CASING KONSTRUKSI BAJA

Casing njaba baja padhet kanthi finish tekstur tahan lama lan casing interior digawe nganggo resin protèktif

Bolt-down

Piranti BOLT-mudhun

Aman bisa diamanake ing lemah kanggo pangayoman marang penyisihan paksa, proteksi geni lan banyu dijaga

Batter power indicator

INDIKATOR DAYA BATERAI

Fascia iki menehi indikasi pira daya sing isih ana supaya baterei bisa diganti sadurunge entek

Adjustable tray

TRAY luwes

siji atray luwes menehi keluwesan kanggo bantuan ngatur isi nang aman

Emergency override key lock 4091

KUNCI KUNCI KUNCI

Kunci tombol serep kasedhiya yen brankas ora bisa dibukak nganggo keypad digital

APLIKASI – IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

370mm (W) x 467mm (D) x 427mm (H)

Ukuran interior

250mm (W) x 313mm (D) x 319mm (H)

Kapasitas

0,91 ft kubik / 25,8 liter

Jinis kunci

Kunci tombol digital kanthi kunci tombol tubular override darurat

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Baja-resin dibungkusisolasi geni komposit

NW

43.5kg

GW

45,3 kg

Dimensi kemasan

380mm (W) x 510mm (D) x 490mm (H)

Wadhah loading

20' wadah:310 pcs

40' wadhah: 430pcs

AKSESORIS sing teka karo aman

Digital media protection

tray luwes

Digital media protection

Piranti bolt-mudhun tahan geni lan banyu

Durable lightweight casing and material

Tombol override darurat

Turnknob

baterei AA klebu

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED