Guarda Fire lan Waterproof Aman kanthi kunci digital layar demek 0,91 cu ft/25L – Model 3091ST-BD

Katrangan singkat:

Jeneng: Fire lan Waterproof Aman karo kunci digital layar demek

Nomer Model: 3091ST-BD

Proteksi: Geni, Banyu, Maling

Kapasitas: 0,91 cu ft / 25L

Sertifikasi:

Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti 2 jam,

Proteksi sing disegel nalika dicelupake ing banyu


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Aman 3091ST-BD Fire and Waterproof minangka aman sing ramping lan menehi perlindungan sing cukup marang macem-macem bebaya sing kudu dijaga.Brankas bisa nglindhungi barang-barang berharga sampeyan saka kemungkinan kerugian saka geni, banyu lan nyolong.Brankas kasebut disertifikasi UL siji jam kanggo proteksi geni lan brankas bisa dicelupake kabeh ing banyu nalika nyegah banyu.Ana kunci digital lan bolt padhet kanggo nglindhungi akses sing ora sah lan fitur bolt-mudhun nyedhiyakake proteksi tambahan saka penghapusan pasukan.Dokumen penting lan barang larang regane bisa diselehake ing njero ruangan 0,91 kaki kubik / 25 liter kanggo njaga.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni sajrone 1 jam nganti 927OC (1700OF)

Teknologi formula insulasi sing dipatenake nglindhungi isi ing jero aman saka geni

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Isi tetep garing sanajan dicelupake ing banyu

Segel protèktif nyegah karusakan banyu nalika geni dipateni dening selang tekanan dhuwur

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

4 bolt ngalangi lan construction baja ngalangi menehi pangayoman marang entri dipeksa.

Piranti bolt-mudhun tetep aman ing lemah

FITUR

Touchscreen digital lock

LAYAR DIGITAL LOCK

Kunci digital layar demek sing ramping ngontrol akses kanthi kode 3-8 digit sing bisa diprogram

Concealed hinge

Didhelikake PRY tahan Engsel

Engsel didhelikake kanggo proteksi tambahan marang maling

Solid bolts 3091

SOLID LIVE lan MATI LOCKING BOLTS

Loro bolt urip lan loro mati tetep lawang dikunci marang akses ora sah

Digital media protection ST

DIGITAL MEDIA pangayoman

Piranti panyimpenan digital kayata CD/DVD, USBS, HDD eksternal lan piranti liyane sing padha bisa disimpen ing aman.

Steel casing construction

CASING KONSTRUKSI BAJA

Insulasi komposit dilebokake ing casing njaba baja lan casing njero resin pelindung

Bolt-down

Piranti BOLT-mudhun

Ana pilihan kanggo ngamanake aman minangka pangayoman tambahan marang maling

Low power indicator

INDIKATOR LOW POWER

Fascia nuduhake yen daya kurang supaya baterei bisa diganti ing wektu

Adjustable tray

TRAY luwes

Isi ing brankas bisa diatur nganggo tray sing bisa diatur fleksibel

Emergency override key lock 3091ST

KUNCI KUNCI KUNCI

Yen kunci digital ora bisa digunakake, ana kunci kunci tubular privasi serep kanggo mbukak brankas

APLIKASI – IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

370mm (W) x 467mm (D) x 427mm (H)

Ukuran interior

250mm (W) x 313mm (D) x 319mm (H)

Kapasitas

0,91 ft kubik / 25,8 liter

Jinis kunci

Kunci tombol digital kanthi kunci tombol tubular override darurat

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Baja-resin dibungkusisolasi geni komposit

NW

43.5kg

GW

45,3 kg

Dimensi kemasan

380mm (W) x 510mm (D) x 490mm (H)

Wadhah loading

20' wadah:310 pcs

40' wadhah: 430pcs

AKSESORIS sing teka karo aman

Adjsutable tray

tray luwes

Bolt-down kit

Piranti bolt-mudhun tahan geni lan banyu

Override keys

Tombol override darurat

Batteries

baterei AA klebu

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED