Laci Tahan Api Guarda kanthi kunci keypad digital 0.6 cu ft/17.1L - Model 2091D

Katrangan singkat:

Jeneng: Laci tahan geni kanthi kunci digital

Nomer Model: 2091D

Proteksi: Geni, Banyu, Maling

Kapasitas: 0.6 cu ft / 17.1L

Sertifikasi:

Sertifikasi JIS kanggo ketahanan geni nganti 1 jam


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

2091D minangka salah sawijining jinis ing pasar.Desain gaya laci ngidini pas menyang lemari lan tampilan konten sing jelas.Laci bisa nyedhiyakake proteksi barang-barang berharga marang geni lan proteksi geni sing disertifikasi JIS.Nampilake kunci digital kanggo nyegah entri sing ora sah, laci nganggo rel tugas abot kanggo linuwih ekstra.Laci bisa dipasang karo casing opsional utawa bisa uga dibangun ing lemari kanggo keamanan tambahan.Kanthi kapasitas 0,6 kaki kubik, brankas iki nyedhiyakake papan sing cukup kanggo dokumen penting lan barang larang regane.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

JIS Certified kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni sajrone 1 jam nganti 927­OC (1700OF)

Rumus insulasi komposit njaga isi laci saka panas

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

Kait sing didhelikake lan kunci digital njaga pamirsa sing ora dikarepake adoh saka konten sing aman

FITUR

Drawer digital lock

DIGITAL LOCK

Sistem ngunci digital nggunakake kode 3-8 digit sing bisa diprogram kanthi entri resistensi ngintip

Concealed lock latch

ndhelikake LOCKING LATCH

Kait kunci sing didhelikake ing jero casing terisolasi kanggo keamanan tambahan saka entri sing ora sah

Drawer style

DESIGN GAYA LACI

Bukaan gaya laci mbantu nduwe tampilan sing jelas babagan isi nalika mbukak lan bisa dipasang ing lemari

2091 digital media protection

DIGITAL MEDIA pangayoman

Nglindhungi USB, CD/DVD, HDD eksternal, tablet lan piranti panyimpenan digital liyane

drawer casing

CASING RESIN Awet

Casing resin bertekstur njaga bobote mudhun lan bisa nahan tingkat impact

Heavy duty rails

REL TUGAS abot

Rel tugas abot sing digunakake mbantu nambah linuwih lan njaga bukaan bola-bali

2091D batter power indicator

INDIKATOR DAYA BATERAI

Indikator kasebut nuduhake jumlah daya baterei sing isih ana, saengga nalika sithik, sampeyan bisa ngganti baterei

powder coated drawer

Awet bubuk ditutupi laci

Laci logam kanthi lapisan bubuk awet kanggo nyimpen barang-barang berharga sampeyan

Drawer override key lock

KUNCI KUNCI KUNCI

Kunci tombol serep kasedhiya yen brankas ora bisa dibukak nganggo keypad digital

APLIKASI – IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep Gunakake

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

540mm (W) x 510mm (D) x 260mm (H)

Ukuran interior

414mm (W) x 340mm (D) x 121mm (H)

Kapasitas

0,6 kaki kubik / 17,1 liter

Jinis kunci

Kunci tombol digital kanthi kunci tombol tubular override darurat

Tipe bebaya

Fire, Keamanan

Jinis materi

Insulasi geni komposit resin-cased protèktif

NW

36,0kg

GW

40,0kg

Dimensi kemasan

630mm (W) x 625mm (D) x 325mm (H)

Wadhah loading

20' wadhah: 213 pcs

40' wadhah: 429 pcs

AKSESORIS sing teka karo aman

Override keys

Tombol override darurat

Batteries AA

baterei AA klebu

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED