Guarda Turnknob Fire and Waterproof Document Chest 0,25 cu ft/7L – Model 2125

Katrangan singkat:

Jeneng: Turnknob Fire lan Waterproof Document Chest

Nomer Model: 2125

Proteksi: Geni, Banyu

Kapasitas: 0,25 cu ft / 7L

Sertifikasi:

Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti setengah jam,

Lab independen diuji kanggo proteksi banyu ing banyu 1 meter


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Nglindhungi barang-barang berharga saka banyu lan geni nganggo 2125 Fire lan Waterproof Chest.Isi diamanake kanthi kait gaya tombol putar sing gampang digunakake lan kunci kunci tubular tugas abot.Dada kasebut disertifikasi UL kanggo proteksi geni lan menehi perlindungan banyu nalika ana geni utawa banjir.Kanthi kapasitas 0,25 kaki kubik / 7 liter, dada iki menehi ruang kanggo pas karo kertas ukuran A4 lan huruf lan dokumen sing rata lan cocog kanggo barang-barang cilik.Kita uga nawakake ukuran liyane ing seri kanggo kabutuhan kapasitas liyane.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni nganti 1/2 jam nganti 843­OC (1550OF)

Teknologi insulasi geni sing dipatenake menehi proteksi luwih dhisik marang panas lan geni

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Tes laboratorium independen nuduhake konten sing dilindhungi sanajan dicelupake ing jero banyu 1 meter

Segel protèktif ing aman tetep isi garing

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

Kunci kunci privasi tubular tumindak minangka nyegah lan menehi perlindungan dhasar marang pamirsa sing ora dikarepake saka konten sing aman.

FITUR

Tubular key lock

KUNCI KUNCI TUBULAR

Mbantu nyegah akses lan perlindungan sing ora sah marang maling

A4 and letter size documents and paper

COCOK DOKUMEN UKURAN A4 lan LETTER

Ruang interior nyedhiyakake ruang sing cukup kanggo nyimpen dokumen ukuran A4 lan huruf kanthi rata tanpa lempitan

Carry handle

NANGKEP GAWAT

Ndadekake obah dodo luwih gampang karo gagang tugas abot

Digital media protection

DIGITAL MEDIA pangayoman

Nglindhungi USB, CD/DVD, HDD eksternal, tablet lan piranti panyimpenan digital liyane

Durable lightweight casing and material

Awet entheng RESIN CASING

Casing resin bertekstur njaga bobote mudhun, cukup kuwat kanggo nahan impact lan tetes ora sengaja

Turnknob

Gampang nggunakake TURNKNOB

Tombol giliran independen mbantu njaga dhadha nalika ora digunakake lan konten dilindhungi saka karusakan geni lan banyu

APLIKASI – IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

440mm (W) x 370mm (D) x 165mm (H)

Ukuran interior

345mm (W) x 222mm (D) x 94mm (H)

Kapasitas

0,25 ft kubik / 7 liter

Jinis kunci

Kunci kunci tubular

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Insulasi geni komposit resin sing entheng

NW

12,4 kg

GW

13,1 kg

Dimensi kemasan

450mm (W) x 390mm (D) x 172mm (H)

Wadhah loading

20' wadhah: 842 pcs

40' wadhah: 1.500pcs

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED