Guarda Turnknob Fire lan Waterproof File Chest 0.62 cu ft/18L – Model 2162

Katrangan singkat:

Jeneng: Turnknob Fire lan Waterproof File Chest

Nomer Model: 2162

Proteksi: Geni, Banyu

Kapasitas: 0,62 cu ft / 18L

Sertifikasi:

Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti setengah jam,

Lab independen diuji kanggo proteksi banyu ing banyu 1 meter


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Saben uwong duwe dokumen penting sing kudu disimpen nanging diakses kanthi gampang, apa wae cathetan finansial, sertifikat hak, kabijakan asuransi, laporan bank lan liya-liyane, lan kudu dilindhungi saka kerugian utawa kerusakan saka geni lan banyu.2162 Fire and Waterproof File Chest nyedhiyakake proteksi sing dibutuhake kanggo kerugian saka bebaya kasebut.Proteksi geni kasebut disertifikasi UL lan proteksi banyu wis diuji kanthi mandiri dening laboratorium pihak katelu.Kanthi kapasitas interior 0,62 kaki kubik / 18L, ana ruang panyimpenan sing cukup lan bisa ngebaki folder gantung ukuran A4 lan huruf kanggo njaga dokumen sampeyan.Ukuran liyane ing seri ditawakake kanggo nyukupi kabutuhan panyimpenan.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni nganti 1/2 jam nganti 843­OC (1550OF)

Lapisan insulasi komposit sing dipatenake mbantu njaga barang-barang ing geni

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Dodo file bisa mudhun nganti 1 meter banyu nalika isi tetep garing

Pengujian independen dening laboratorium pihak katelu verifikasi proteksi banyu saka segel protèktif kita

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

Kunci gaya tubular njaga barang-barang dikunci supaya wong ora bisa ndeleng barang sampeyan tanpa idin sampeyan

FITUR

tubular key lock

KUNCI KUNCI TUBULAR

Nglindhungi marang wong liya saka barang-barang berharga lan prying eyes kanggo barang-barang sampeyan

A4 and letter size hanging folder

COCOK A4 lan LETTER SIZE GANTUNG folder

Ambane lan ambane bisa ngebaki folder gantung ukuran A4 lan folder gantung ukuran huruf nggunakake kanthong panyimpenan.

storage pocket

KANTONG STORAGE

Aksesori kanthong panyimpenan mbantu ngatur barang-barang cilik lan nyetel folder gantung ukuran huruf

Digital media protection file box

DIGITAL MEDIA pangayoman

Piranti panyimpenan digital kayata CD/DVD, USBS, HDD eksternal lan piranti liyane sing padha bisa direksa

Durable lightweight casing and material

Awet entheng RESIN CASING

Bobot ndadekake portabel kanggo pindhah menyang ngendi sampeyan kudu nggunakake dokumen lan cukup kuwat kanggo nangani nyandhang lan luh nalika obah.

Turnknob

Gampang nggunakake TURNKNOB

Desain tombol giliran gampang dioperasikake lan mbantu nutup dhadha, njaga konten saka geni lan banyu.

APLIKASI - IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

440mm (W) x 370mm (D) x 340mm (H)

Ukuran interior

318mm (W) x 209mm (D) x 266mm (H)

Kapasitas

0,62 ft kubik / 18 liter

Jinis kunci

Kunci kunci tubular

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Insulasi geni komposit resin sing entheng

NW

22,0kg

GW

22,8 kg

Dimensi kemasan

450mm (W) x 355mm (D) x 385mm (H)

Wadhah loading

20' wadhah: 468 pcs

40' wadhah: 855pcs

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED