Guarda Turnknob Fire and Waterproof Folded Document Chest 0,17 cu ft/5L – Model 2117

Katrangan singkat:

Jeneng: Turnknob Fire lan Waterproof Dilipat Document Chest

Nomer Model: 2117

Proteksi: Geni, Banyu

Kapasitas: 0,17 ft kubik / 5L

Sertifikasi:

Sertifikasi UL klasifikasi kanggo ketahanan geni nganti setengah jam,

Lab independen diuji kanggo proteksi banyu ing banyu 1 meter


Detail Produk

Tag produk

RINGKASAN

Fire lan Waterproof Chest cilik iki mbantu kanggo nglindhungi barang-barang berharga saka panas lan karusakan banyu nalika ana geni lan banjir.Kaya produk liyane ing baris, proteksi geni wis disertifikasi UL lan tes mandiri wis ditindakake kanggo nglindhungi banyu.Kunci kunci tubular sing kuat lan operasi gaya tombol putar mbantu ngamanake konten ing njero.Kanthi 0,17 kaki kubik / 5 liter ruang kapasitas interior, menehi pangguna ruang kanggo pas karo dokumen sing dilipat, identifikasi lan barang cilik.Ukuran liyane kasedhiya ing seri kanggo nyukupi kabutuhan panyimpenan.

2117 product page content (2)

Proteksi geni

Sertifikasi UL kanggo nglindhungi barang-barang berharga sampeyan ing geni nganti 1/2 jam nganti 843OC (1550OF)

Isi dilindhungi saka geni kanthi teknologi insulasi geni komposit

2117 product page content (4)

Perlindhungan banyu

Pengujian independen pihak katelu nuduhake isi garing sawise dicelupake ing banyu 1 meter

Segel anti banyu njaga isi adoh saka banyu

2117 product page content (6)

Pangreksan Keamanan

Kunci tombol tubular mbantu supaya pamirsa lan bocah-bocah sing ora dikarepake adoh saka konten sing aman

FITUR

Tubular key lock

KUNCI KUNCI TUBULAR

Nyedhiyani pangayoman marang entri sing ora dikarepake menyang barang-barang berharga lan barang sing disimpen

B5 size documents and paper

COCOK DOKUMEN UKURAN B5 FLAT

Kertas ukuran B5 bisa diselehake kanthi rata lan dokumen sing dilipat bisa disimpen

Carry handle

NANGKEP GAWAT

Dilengkapi karo nangani nindakake kanggo bantuan karo obah watara utawa transportasi

Protecting digital media

DIGITAL MEDIA pangayoman

Nyepeng CD/DVD, USBS, HDD eksternal lan panyimpenan media digital liyane

Durable lightweight casing and material

Awet entheng RESIN CASING

Cukup entheng kanggo mindhah kanthi gampang lan cukup kuat kanggo nangani sing ora sengaja dicemplungake

Turnknob

Gampang nggunakake TURNKNOB

Desain tombol giliran gampang dioperasikake lan mbantu nutup dhadha, njaga konten saka geni lan banyu.

APLIKASI - IDEAS kanggo nggunakake

Ing kasus geni, banjir utawa break-in, bisa mbantu nglindhungi apa sing paling penting

Gunakake kanggo nyimpen dokumen penting, paspor lan identifikasi, dokumen estate, asuransi lan cathetan finansial, CD lan DVD, USB, panyimpenan media digital

Becik kanggo Ngarep, Kantor Ngarep lan Panggunaan Komersial

SPESIFIKASI

Ukuran njaba

368mm (W) x 309mm (D) x 162mm (H)

Ukuran interior

285mm (W) x 183mm (D) x 91mm (H)

Kapasitas

0,17 ft kubik / 5 liter

Jinis kunci

Kunci kunci tubular

Tipe bebaya

Geni, Banyu, Keamanan

Jinis materi

Insulasi geni komposit resin sing entheng

NW

9,5 kg

GW

10.0kg

Dimensi kemasan

390mm (W) x 348mm (D) x 172mm (H)

Wadhah loading

20' wadhah: 1.168pcs

40' wadhah: 1.950pcs

DUKUNGAN - Njelajah kanggo ngerteni luwih akeh

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ngerteni luwih akeh babagan kita lan kekuwatane lan kaluwihan kerja bareng karo kita

FAQ

Ayo kita mangsuli sawetara pitakon sing asring ditakoni kanggo ngrampungake sawetara pitakon sampeyan

VIDEO

Njupuk demo saka fasilitas;ndeleng carane brankas kita ing geni lan testing banyu lan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED