Kabar

  • The Guarda Safe OEM/ODM service

    Layanan Guarda Aman OEM / ODM

    Fireproof aman minangka bagéyan penting saka panyimpenan ing ngarep sembarang lan nyedhiyani pangayoman sing perlu kanggo terkenal lan kertas penting marang karusakan panas nalika kacilakan geni.Nggarap pabrikan profesional lan khusus iku penting kanggo entuk produk kualitas sing mbantu sampeyan ...
    Waca liyane
  • Common causes of a house fire

    Penyebab umum kebakaran omah

    Kacilakan geni bisa ngrusak, nyebabake kerugian gedhe ing properti, barang-barang lan ing kasus sing luwih elek, nyawa.Ora ana cara kanggo prédhiksi kapan kacilakan geni bisa kedadeyan, nanging kanthi ati-ati bisa mbantu nyegah kedadeyan kasebut.Disiapake kanthi duwe peralatan sing tepat ...
    Waca liyane
  • The JIS S 1037 fireproof safe testing standard

    Standar pengujian aman tahan api JIS S 1037

    Standar tes aman sing tahan geni nyedhiyakake tingkat minimal syarat sing kudu diduweni brankas kanggo menehi perlindungan sing dibutuhake kanggo isine ing geni.Ana akeh standar ing saindenging jagad lan kita wis menehi ringkesan sawetara standar sing luwih dikenal.JIS...
    Waca liyane
  • The UL-72 fireproof safe testing standard

    Standar pengujian aman tahan geni UL-72

    Ngerteni rincian ing mburi sertifikat aman sing tahan geni minangka langkah penting kanggo njupuk brankas tahan geni sing cocog sing bakal mbantu nglindhungi barang-barang berharga lan dokumen penting yen ana geni ing omah utawa bisnis sampeyan.Ana sawetara standar ing saindenging jagad lan kita duwe ...
    Waca liyane
  • International fireproof safe testing standards

    Standar pengujian aman tahan api internasional

    Nglindhungi barang-barang berharga lan dokumen penting saka geni minangka prioritas ing jaman saiki.Nduwe aman sing paling apik kanggo geni iku penting banget kanggo nglindhungi sing paling penting.Nanging, kanthi macem-macem barang sing kasedhiya ing pasar, kepiye carane golek aman sing bisa ...
    Waca liyane
  • What is a fire rating?

    Apa rating kebakaran?

    Brankas sing tahan geni minangka piranti panyimpenan penting sing mbantu nglindhungi barang-barang penting, dokumen lan barang-barang berharga saka karusakan panas nalika kedadeyan geni.Barang-barang kasebut asring unik lan penting kanggo wong sing ilang utawa salah sijine bisa nyebabake incons...
    Waca liyane
  • Why fireproof can be use useful in a safe

    Apa fireproof bisa digunakake migunani ing aman

    Kita kabeh duwe barang-barang penting lan barang-barang sing penting banget lan ora pengin ilang utawa salah sijine.Biasane umume wong tuku brankas supaya bisa nglindhungi saka nyolong barang-barang berharga amarga wong asring nyimpen barang-barang kayata awis lan logam mulia ing omah.Carane...
    Waca liyane
  • Importance of having fire safety equipment at home

    Pentinge duwe peralatan safety geni ing omah

    Kacilakan geni kedadeyan saben dina lan statistik nuduhake yen kedadeyan ing saindenging jagad saben sawetara detik.Ora ana cara kanggo ngerti kapan bakal kedadeyan ing cedhak sampeyan lan cara paling apik kanggo nyuda karusakan utawa akibat nalika kedadeyan yaiku disiapake.Saliyane netepi tip safety geni ing omah ...
    Waca liyane
  • Fire Drill at Guarda Safe

    Drill geni ing Guarda Aman

    Guarda ngupayakake ngembangake lan nggawe aman tahan geni sing paling apik sing mbantu para konsumen nglindhungi sing paling penting.Brankas sing tahan geni migunani banget kanggo nglindhungi dokumen penting lan barang-barang berharga saka karusakan nalika ana geni.Iki uga mbantu supaya bisa diatur lan ngidini wong bisa lolos ...
    Waca liyane
  • CPR Training Day at Guarda Safe

    Dina Latihan CPR ing Guarda Safe

    Ing Guarda Safe, ora mung kita ngupayakake nyedhiyakake aman tahan api sing paling apik kanggo para pelanggan lan konsumen ing saindenging jagad, kita uga peduli banget karo karyawan lan kerja keras kanggo nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman, nyaman lan resik.Saliyane nduweni lingkungan kerja sing apik, G...
    Waca liyane
  • Are fireproof safe expensive and worth the money?

    Apa fireproof aman larang lan worth dhuwit?

    Salah sawijining pitakonan sing kerep dirungokake lan ditakoni dening calon konsumen utawa wong umume yaiku apa aman sing tahan geni larang lan regane.Intine, jawaban kanggo pitakonan iki bisa dipérang dadi rong bagéan sing kapisah nanging loro-lorone ana hubungane.Minangka perquisite, kita kabeh ngerti ...
    Waca liyane
  • Why do we recommend people to get a fireproof safe?

    Napa kita nyaranake supaya wong njaluk aman geni?

    Guarda minangka pemasok profesional lan produsen brankas tahan api, brankas tahan geni lan anti banyu lan peti anti geni lan anti banyu.Kita wis nindakake iki luwih saka 25 taun lan wis ndeleng lan ngalami perkembangan lan owah-owahan ing masyarakat lan donya ing wektu iki.Kita weruh wong ...
    Waca liyane