Pentinge duwe peralatan safety geni ing omah

Kacilakan geni kedadeyan saben dina lan statistik nuduhake yen kedadeyan ing saindenging jagad saben sawetara detik.Ora ana cara kanggo ngerti kapan bakal kedadeyan ing cedhak sampeyan lan cara paling apik kanggo nyuda karusakan utawa akibat nalika kedadeyan yaiku disiapake.Kejaba ngopeni omahsafety genitips, ngarep kudu dilengkapi sawetara saka peralatan safety geni dhasar sing bisa teka ing Handy siji dina.NgisorGuarda Amannyaranake sawetara peralatan dhasar sing kudu ana ing omah kanggo tujuan safety lan perlindungan geni.

 

Weker kumelun lan karbon monoksida

Saben omah kudu dilengkapi weker kumelun lan CO ing saben kamar, lan weker kasebut kudu dites kanthi rutin kanggo mesthekake fungsine.Iku dadi luwih umum ing saindhenging donya sing iku prentah kanggo duwe ing panggonan.Weker iki menehi bebaya awal yen geni wis kedadeyan amarga kumelun liwat omah luwih cepet sadurunge geni teka, ngidini wong bisa oncat ing wektu.

 

Alat pemadam geni

Ing acara apes sing kacilakan geni kedaden, gadhah geni extinguisher bisa ngidini intervensi awal nalika geni isih relatif cilik lan mateni sadurunge nyebar.Ana macem-macem jinis pemadam kebakaran sing kasedhiya.Yen bisa, siji bisa nimbang siji ing saben kamar nanging kudu paling sethithik siji sing cedhak karo panggonan sing rawan geni kayata pawon.

 

Tangga uwal

Yen sampeyan duwe omah loro utawa telung tingkat, luwih becik duwe tangga uwal ing lantai loro lan katelu.Iki bisa pancing ing sisih jendhela lan menehi rute uwal darurat yen metu tangga normal diblokir.

 

Fireproof aman

Iki bisa uga katon minangka peralatan sing ora nyenengake kanggo disaranake, nanging ana ing kene amarga iki nyedhiyakake panyimpenan sing dibutuhake kanggo njaga barang-barang berharga lan dokumen penting saka karusakan geni.Iki bisa uga dokumen asuransi, akte utawa identifikasi kanggo mbantu sampeyan cepet bali.Kajaba iku, ngerti manawa barang-barang berharga sampeyan dilindhungi ngidini wong bisa lolos sepisanan.Kanthi umume kobongan, sampeyan mung duwe sawetara menit kanggo metu lan umume wong sing golek barang-barang sing terkenal utawa bali menyang omah kanggo njupuk bisa uga rute uwal bisa diblokir.

 

Nduwe peralatan kasebut kalebu brankas sing tahan geni kaya duwe kabijakan asuransi, sampeyan ora bakal pengin nggawe pratelan nanging bakal ngormati yen sampeyan butuh.Ing Guarda Safe, kita minangka supplier profesional saka kothak aman lan dada sing diuji lan disertifikasi, kualitas Fireproof lan Waterproof.Ing baris kita, sampeyan bisa nemokake sing bisa mbantu nglindhungi sing paling penting, apa ing omah, kantor omah utawa ing ruang bisnis lan yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita.


Wektu kirim: Mei-08-2022