Standar pengujian aman tahan api internasional

Nglindhungi barang-barang berharga lan dokumen penting saka geni minangka prioritas ing jaman saiki.Duwe hakpaling aman fireproofiku saka impeccable wigati kanggo nglindhungi apa sing paling penting.Nanging, kanthi macem-macem barang sing kasedhiya ing pasar, kepiye golek aman sing bisa dipercaya kanggo menehi perlindungan sing diklaim.Salah sawijining sing penting yaiku barang kasebut disertifikasi utawa diuji kanthi standar tahan geni internasional.Standar iki beda-beda saka wilayah, negara utawa badan sertifikasi nanging kabeh nyetel standartes genilan kritéria sing kudu liwati kanggo nglindhungi item ing.Ing ngisor iki sawetara tes geni sing paling umum lan dikenal

 

Tes geni UL-72

IngUnderwriters Laboratory of America(UL) nerbitake macem-macem standar lan standar tahan geni minangka salah sawijining.Tes geni kanggobrankas genireferensi kanggo standar UL-72 lan uga dianggep ing donya industri.Ana variasi tes gumantung saka isi lan proteksi ketahanan geni sing dibutuhake.Gumantung saka rating sing bakal dipikolehi, brankas tahan geni banjur tundhuk tes sing dihormati.

 

Tes geni JIS S-1037

Iki minangka standar Jepang Industrial Standard (JIS) kanggo brankas tahan geni.Iku padha karo tes Eropa lan UL Standar beda-beda gumantung saka konten sing bakal dilindhungi (Kertas utawa Data) lan suwene wektu sing dibutuhake (30, 60 utawa 120 menit).

 

EN 1047 Tes Kebakaran

Iki minangka salah sawijining standar Eropa kanggo brankas tahan geni lan diakoni ing industri lan ditrapake kanggo negara anggota ing Eropa.Standar iki padha karo UL-72, nyetel standar lan syarat sing beda-beda gumantung saka isi sing kudu dilindhungi (Kertas, Data, Diskette), sanajan rating daya tahan mung diwiwiti ing menit 60.Standar iki uga relatif ketat ing ngendi brankas tartamtu uga kudu lulus tes geni lan nyelehake supaya bisa dianggep minangka pass ing standar iki.

 

EN 15659 Tes Kebakaran

Standar aman geni iki bisa dianggep minangka standar pelengkap kanggo EN1047 lan fokus ing proteksi tahan geni kanggo dokumen lan ketahanan geni kalebu syarat sing bisa diuji mung 30 lan 60 menit.

 

NT Fire 017 Fire Tests

Standar tes geni iki asale saka NordTest lan uga minangka standar sing misuwur ing industri.Laboratorium tes SP ing Swedia dianggep paling dianggep minangka tes kanggo standar iki.Standar iki uga mbedakake macem-macem kelas gumantung saka konten sing kudu dilindhungi lan daya tahan sing proteksi kasebut bakal tahan.

 

KSG 4500 Tes geni

Iki minangka Standar Korea kanggo brankas tahan geni lan kategorisasi lan tes sing ditindakake padha karo standar kasebut ing ndhuwur.

 

liyane

Ana uga akeh rating liyane ing saindenging jagad, sanajan kurang dikenal dibandhingake karo sing kasebut ing ndhuwur kayata GB / T 16810-2006 ing China.Uga, elinga manawa sawetara standar kayata DIN 4102 utawa BS 5438 kanggo bahan sing gampang kobong lan ora padha karo proteksi geni.

 

Brankas tahan genipenting kanggo pangayoman kanggo barang-barang berharga lan dokumen penting.Njupuk siji sing dites lan disertifikasi kanggo standar internasional bisa menehi jaminan yen sampeyan entuk perlindungan sing dibutuhake.IngGuarda Aman, kita minangka supplier profesional saka kothak aman lan dada sing diuji lan disertifikasi, kualitas Fireproof lan Waterproof.Ing baris kita, sampeyan bisa nemokake sing bisa mbantu nglindhungi sing paling penting, apa ing omah, kantor omah utawa ing ruang bisnis lan yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita.

 

Sumber: Fireproof Safe UK "Rating Kebakaran, Tes lan Sertifikat", diakses 30 Mei 2022


Wektu kirim: Mei-30-2022