UL-72 standar pengujian aman tahan geni

Ngerteni katrangan ing mburi afireproof amansertifikasi minangka langkah penting kanggo njupuk aman fireproof cocok sing bakal mbantu kanggo nglindhungi barang-barang berharga lan dokumen penting ing acara saka geni ing ngarep utawa bisnis.Ana macem-macem standar ing saindenging jagad lan sadurunge wis kadhaptar sawetara standar sing umum lan dikenalstandar testing aman fireproof internasional.Standar tes aman tahan geni UL-72 minangka salah sawijining standar tes geni sing paling diakoni lan dianggep ing industri lan ing ngisor iki minangka ringkesan tes lan syarat kanggo standar sing sampeyan ngerti apa sing sampeyan tuku nalika mriksasertifikasiing aman fireproof utawa dodo fireproof.

 

Ana macem-macem kelas miturut standar tes UL-72 lan saben kelas makili jinis konten sing kudu dilindhungi.Ing saben kelas, banjur dipisahake dadi rating daya tahan sing beda-beda lan manawa tes dampak tambahan wis ditindakake.

 

Kelas 350

Kelas iki dimaksudaké kanggobrankas genising ketemu standar iki kanggo nglindhungi kertas saka karusakan geni.Brankas sing tahan geni diselehake ing pawon sajrone 30, 60, 120 menit utawa luwih, gumantung saka rating geni sing bakal dipikolehi.Sawise tungku mati, digawe adhem kanthi alami.Sajrone kabeh wektu iki, interior brankas ora bisa ngluwihi 177 derajat Celsius lan prop kertas ing njero ora bisa diobong utawa diobong.

 

Kelas 150

Kelas iki dimaksudaké kanggo aman kanggo nglindhungi data marang karusakan geni.Proses tes padha karo Kelas 350, sanajan syarat suhu interior luwih ketat lan ora bisa ngluwihi 66 derajat Celsius lan kelembapan relatif ing njero ora bisa ngluwihi 85%.Iki amarga kelembapan bisa ngrusak sawetara jinis data.

 

Kelas 125

Kelas iki minangka salah sawijining sing paling ketat babagan syarat tahan geni amarga syarat suhu interior kanggo standar iki ora bisa ngluwihi 52 derajat Celsius lan kelembapan relatif ing njero ora bisa ngluwihi 80%.Kelas iki dimaksudaké kanggo brankas sing nglindhungi item jinis disket ing ngendi isi materi fisik nduweni isi magnetik lan sensitif marang suhu lan kelembapan sing dhuwur.

 

Ing saben kelas, loro saka test toleransi geni, iku perlu kanggo aman kanggo pindhah liwat test kapindho nelpon test bledosan.Tungku diunggahake nganti 1090 derajat Celcius banjur brankas sing tahan geni dilebokake ing tungku sajrone wektu sing disetel, mulai saka 20-30 menit.Isi nang ora bisa discolored, charred utawa deformed lan aman uga kudu utuh tanpa "mbledhos".Tes iki kanggo niru nalika brankas ketemu karo geni lampu kilat lan mundhak suhu dadakan ora nyebabake brankas njeblug ing titik sing lemah minangka asil ekspansi kanthi cepet saka sifat lapisan insulasi (kayata cairan dadi gas).

 

Brankas uga bisa milih kanggo ngrampungake tes dampak, ing ngendi brankas ngalami periode kobong sadurunge dicopot saka tungku lan banjur mudhun saka dhuwur 9 meter banjur dilebokake maneh menyang tungku kanggo sawetara wektu.Aman kudu utuh lan isi kudu tahan tes geni lan isi ora bisa rusak dening geni.Iki beda karo pratelan tes gulung standar amarga ora ana kobongan ing tes gulung standar.

 

Brankas tahan genipenting kanggo pangayoman kanggo barang-barang berharga lan dokumen penting.Njupuk siji sing dites lan disertifikasi kanggo standar internasional bisa menehi jaminan yen sampeyan entuk perlindungan sing dibutuhake.Amarga UL-72 minangka salah sawijining industri sing paling dikenal ing industri, ngerteni syarat tes kasebut bakal menehi ide babagan jinis geni sing dirating aman kanggo digoleki.IngGuarda Aman, kita minangka supplier profesional saka kothak aman lan dada sing diuji lan disertifikasi, kualitas Fireproof lan Waterproof.Ing baris kita, sampeyan bisa nemokake sing bisa mbantu nglindhungi sing paling penting, apa ing omah, kantor omah utawa ing ruang bisnis lan yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita.

 

Sumber: Fireproof Safe UK "Rating Kebakaran, Tes lan Sertifikat", diakses 5 Juni 2022


Wektu kirim: Jun-05-2022