Apa rating geni?

Brankas tahan geniiku bagéyan penting saka peralatan panyimpenan sing mbantu kanggo nglindhungi barang penting, dokumen lan item treasured marang karusakan panas ing acara saka kedadean geni.Barang-barang kasebut asring unik lan penting kanggo wong sing ilang utawa salah sijine bisa nyebabake rasa ora nyaman utawa sedhih.Nalika nggoleki brankas sing tahan geni, salah sawijining faktor sing kudu digatekake yaikurating genisaka aman lan kita nerangake ing rinci babagan apa iku lan apa iku penting.

 

Kabeh brankas tahan geni nduweni rating geni lan iki nuduhake proteksi geni sing diwenehake dening brankas.Rating sing diwenehake biasane diwenehake babagan wektu lan konten sing bisa dilindhungi.Wektu ing rating nuduhake suwene brankas bisa tahan ing geni tanpa rusak isine.Bagéyan saka rating uga bakal nuduhake isi sing arep kanggo nglindhungi lan biasane dikategorikaké menyang Paper, Data lan Diskette.Saben kategori menehi suhu maksimal ing jero brankas bisa munggah nalika nglindhungi isine.Contone, kertas minangka sing paling tahan karo suhu internal sing bisa nganti 177 derajat Celsius.

 

Peringkat geni iki wis standar lan akeh manufaktur saiki nggawe aman miturut standar tahan geni internasional lan brankas diuji liwat otoritas utawa laboratorium independen.Kanggo nyukupi standar kasebut, aman bisa ditindakake sawetara tes geni gumantung saka rating sing bakal dipikolehi.Standar kasebut nduweni akeh persamaan, sanajan ana tingkat keketatan sing beda lan sawetara standar luwih misuwur lan diakoni ing saindenging jagad.Sawise aman liwat testing dibutuhake karo panguwasa utawa laboratorium, padha asring ditanggepi karo asertifikat. Brankas tahan api paling apiksing duwe sertifikasi pihak katelu iki nggawa jaminan sing luwih apik kanggo kemampuan tahan geni.

 

Brankas sing tahan geni penting kanggo nglindhungi barang-barang berharga lan dokumen penting.Entuk sing cocog kanthi rating sing tepat minangka langkah penting kanggo entuk perlindungan sing dibutuhake.IngGuarda Aman, kita minangka supplier profesional kanthi kualitas sing diuji lan disertifikasiFireproof lan Waterproof Aman Boxlandhadha.Ing baris kita, sampeyan bisa nemokake sing bisa mbantu nglindhungi sing paling penting, apa ing omah, kantor omah utawa ing ruang bisnis lan yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita.

 

Sumber: Fireproof Safe UK "Rating Kebakaran, Tes lan Sertifikat", diakses 23 Mei 2022


Wektu kirim: Mei-23-2022